Pravila korištenja

https://g.ezoic.net/privacy/visockioglasi.com

Korištenjem bilo kojeg dijela stranice visockioglasi.com automatski prihvaćate sva pravila korištenja.

Visockioglasi.com zadržava pravo nenajavljenog modificiranja ovih pravila. O promjenama i dopunama pravila korisnici mogu biti obaviješteni putem objavljivanjem na stranici. Samim korištenjem stranice smatra se da ste upoznati sa aktuelnim pravilima i da ih u potpunosti razumijete.

Visockioglasi.com posjetiocima osigurava korištenje sadržaja stranice u najboljoj namjeri. Sve sadržaje stranice koristite na vlastitu odgovornost i visockioglasi.com se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Ne postoji nikakva garancija za korištenje stranice i mi ne snosimo nikakvu odgovornost za posljedice nastale korištenjem stranice.

Svi posjetitelji imaju pravo koristiti sadržaje stranice ukoliko ne krše pravila korištenja.

Visockioglasi.com mogu sadržavati linkove na druge web stranice. Ti linkovi su također objavljeni u najboljoj namjeri i visockioglasi.com se ne mogu smatrati odgovornim za sadržaje stranica na tim linkovima.

Niti jedan dio stranice visockioglasi.com se ne smije koristiti u nelegalne svrhe. Platforma visockioglasi.com administrator je Facebook grupe https://www.facebook.com/groups/visockioglasi i Facebook stranice https://www.facebook.com/visockioglasii

Svi korisnici Facebook grupe i Facebook stranice dijeleći svoj sadržaj automatski daju saglasnost za dijeljenjem tog sadržaja i na stranici www.visockioglasi.com

Visockioglasi.com polaže autorska prava na kompletan sadržaj straice (tekstualni, vizualni i audio materijal, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg materijala ili dijela stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava je kršenje autorskih prava i podložno je tužbi.

Visockioglasi.com štiti privatnost korisnika. Svi prikupljeni podaci će se koristiti u dobroj namjeri.

Visockioglasi.com može sakupljati određene podatke o korisnicima dobivene tokom korištenja stranice (podaci o predmetu prodaje, grad, vizualni i audio materijal – bez ikakvih ličnih podataka). To je praksa koja se koristi kod velikog broja stranica, a cilj je povećanje prodaje i kako bi se sadržaj dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Ovi podaci se mogu dati na uvid potencijalnim oglašivačima i kupcima.

http://g.ezoic.net/privacy/visockioglasi.com/annualRequestSummary

Visočki Oglasi