JAVNI OGLASI/KONKURSI

OGLAS ZA POSAO – PREVENT INTERIOR d.o.o. Visoko – Saradnik za logistiku (m/ž)

Prevent Interior je članica Prevent Grupacije koja se bavi proizvodnjom tapaciranog i pločastog namještaja. Sjedište kompanije je u Visokom, a proizvodni program pored montaže (skivanje i tapetarija) obuhvata obradne centre za spužvu, pločaste materijale, masiv te lakiranje i furniranje.
U proteklom periodu kompanija je ostvarila rast kapaciteta i pokrenula značajnu saradnju sa nekim od vodećih brendova na polju proizvodnje namještaja s tendencijom daljeg rasta poslovanja.
Shodno ukazanim potrebama, raspisujemo oglas za poziciju:

Saradnik za logistiku (m/ž)

1 izvršilac, mjesto rada Visoko
Za potrebe navedene pozicije potrebno je da posjedujete iskustvo i znanja vezano za planiranje nabave i otpreme, sistemsko praćenje skladišta i zalihe, te rješavanje logističkih reklamacija.
Kao Saradnik za logistiku odgovorni ste za nadzor rada u procesu pakovanja i skladištenja gotovih proizvoda,  praćenje zakona i drugih propisa u cilju pravilnog obavljanja poslova te upravljanje i nadzor nad dokumentacijom veznom za izlaze i ostale zakonom propisane dokumente, učestvovanje u izradi internih propisa, poznavanje postupka izrade izvozne kalkulacije, organizaciju, praćenje i izradu mjesečnih izvještaja o radnim zadacima, izvještavanje o planiranim isporukama i najavljivanje iste prema proizvodnji i planu, izradu i slanje narudžbi repromaterijala dobavljačima, obezbijeđenje najpovoljnijih dobavljača za Društvo, kroz organizaciju tendera/ sourcing akitivnosti, praćenje i prezentaciju ušteda na kvartalnom / godišnjem nivou, te iznalaženje novih mogućnosti za proširenje saradnje na relaciji dobavljač-Prevent Grupacija.
Vaš profil:

  • VSS/SSS,
  • Obavezno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima u trajanju od najmanje 1 godinu,
  • Poželjno radno iskustvo u drvopreradi,
  • Aktivno poznavanje jednog stranog jezika (engleski ili njemački),
  • Aktivno poznavanje MS Office aplikacija,
  • Visoko razvijene analitičke, organizacijske i komunikacijske sposobnosti,
  • Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Nudimo izazovno, profesionalno radno okruženje, mogućnost napredovanja uz kontinuirani profesionalni razvoj, obuku i usavršavanje. 
Ukoliko ste zainteresovani za navedenu poziciju, te posjedujete tražene kompetencije, znanja i vještine, vašu biografiju i pismo motivacije možete dostaviti putem opcije PRIJAVI SE NA OGLAS.

Više informacija o Prevent grupaciji na www.preventgroup.ba, a o Prevent Interior na www.preventinterior.ba.

Lokacija: Visoko (Rad iz firme)

Broj izvršilaca: 1

Trajanje oglasa: oglas ostaje otvoren do 13.04.2023. godine.

izvor: mojposao.ba