JAVNI OGLASI/KONKURSI

OGLAS ZA POSAO – Mikrokreditna Fondacija EKI – Kreditni službenik (m/ž) – Zenica i Sarajevo

Mikrokreditno društvo EKI zajedno sa Mikrokreditnom fondacijom EKI kao lideri u mikrokreditiranju znaju da pravi pristup poslu znači donijeti posao tamo gdje je najpotrebniji – do samog klijenta. Poslovanjem na ovaj način smo postali dio zajednice u kojoj radimo i taj status čuvamo i vrijednujemo.
Odgovornost u radu je najbolji način da pokažemo da smo socijalno osviješćena organizacija, a nadogradnja poslovanja u Mikrokreditno društvo EKI, uz 25 godina predanog rada i preko 41.000 aktivnih klijenata Mikrokreditne fondacije EKI potvrđuju da smo na pravom putu.
Građenje partnerskih odnosa među zaposlenima u EKI-ju i sa našim klijentima je naše opredjeljenje i svaki naš korak vodi u tom pravcu.
Za slijedeća područja: Sarajevo i Zenica, a zbog proširenja poslovanja tražimo:

KREDITNE SLUŽBENIKE

(za Mikrokreditno društvo EKI)


Koji će pomoći da povećamo broj zadovoljnih klijenata svakodnevnim proaktivnim pristupom u radu i stvaranjem partnerskog odnosa sa klijentima radeći na kreditima do 50.000 KM, spajajući njihove poslovne potrebe sa izvorima finansiranja koje pružamo. Mi znamo kako poboljšati živote ljudi, postanite dio našeg tima i dajte svoj doprinos.
Nudimo Vam raznolik posao, pun izazova, kontakta sa različitim poslovima i različitim ljudima kroz koji ćete steći jedinstveno i sveobuhvatno iskustvo i ostvariti profesionalni razvoj na području ekonomije i finansija.
Ako se vidite u finansijskom sektoru, imate izgrađenu mrežu poslovnih kontakata, aktivan ste vozač i tražite dinamičan posao, dođite, umnožimo svoje napore u ostvarenju zajedničkih ciljeva.
Minimalni uslovi za prijavu su srednja stručna sprema i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prednost imaju kandidati sa područja opština Sarajeva i Zenice sa završenim ekonomskim fakultetom, radnim iskustvom u mikrokreditnom ili bankarskom sektoru.
Zauzvrat, očekujemo Vašu punu posvećenost i aktivan pristup našim klijentima, ljudima zbog kojih postojimo.
Očekujemo Vaše prijave u formi CV-a uz visoku stopu motivacije putem opcije PRIJAVI SE NA OGLAS (platforma mojposao.ba).

Lokacija: Sarajevo, Zenica (Rad iz firme)

Broj izvršilaca: 2

Datum objave: 21.12.2022.

Trajanje oglasa: 10 dana (ističe 31.12.2022.)

izvor: mojposao.ba