Javni oglasi/konkursi

OGLAS ZA POSAO – Novotel d.o.o. – Regionalni voditelj prodaje

Zbog povećanja obujma posla i širenja prodajne mreže pružatelj mobilnih telekomunikacijskih usluga „novotel“ društvo sa ograničenom odgovornošću Sarajevo, raspisuje
N A T J E Č A J/K O N K U R S

za prijem djelatnika u radni odnos na neodređeno vrijeme za:

Regionalni voditelj prodaje, 5 izvršitelja


Opis poslova i potrebni uvjeti za zasnivanje radnog odnosa:

Opis poslova: Upravlja poslovanjem, organizira rad i rukovodi prodajom i upravlja ljudskim resursima; definira prodajnu strategiju; planira, priprema i realizira prodajne aktivnosti; analizira tržišne trendove i identificira tržišne prilike za rast i razvoj poslovanja; uspostavlja i održava funkcionalne odnose s klijentima; analizira, kontrolira i optimizira sve vrste troškova vezane uz prodaju; izvještava upravu društva o svim planiranim i realiziranim aktivnostima.
Uvjeti: Pored općih zakonskih uvjeta za zasnivanje radnog odnosa kandidati moraju ispunjavati sljedeće posebne uvjete: najmanje VII stupanj stručne spreme ili završen preddiplomski studij ekonomske, informatičke, telekomunikacijske ili druge tehničke struke; poznavanje engleskog jezika; radno iskustvu od najmanje tri godine na istim ili sličnim poslovima; izražene pregovaračke sposobnosti; izvanredne organizacijske i prezentacijske vještine; proaktivnost i sposobnost analize tržišta; izražen fokus na ostvarivanje ciljeva i rezultata rada.     

Mjesto rada: 

  • Regionalni centar Sarajevo 1 izvršitelj, 
  • Regionalni centar Mostar 1 izvršitelj, 
  • Regionalni centar Tuzla 1 izvršitelj, 
  • Regionalni centar Zenica 1 izvršitelj i 
  • Regionalni centar Bihać 1 izvršitelj.

Ukoliko smatrate da ste spremni preuzeti jednu od navedenih pozicija, te ispunjavate tražene uvjete motivacijsko pismo i CV, s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja/konkursa, s naznakom za koje/a radno/a mjesta aplicirate pošaljete isključivo e-mailom na: 

posao@novotel.ba ili putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS”.
Natječaj/konkurs ostaje otvoren do 19.12.2022. godine.
Ugovor o radu se zaključuje na neodređeno vrijeme s probnim radom od tri mjeseca.
Izbor kandidata:
Nakon prijave putem maila; posao@novotel.ba ili opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS” utvrđujemo ispunjavanja uvjete navedenih u natječaju/konkursu. Prvi kontakt s prijavljenim kandidatom provodi se putem telefona ili Skypea, ili se može obaviti kroz susret s predstavnicima kompanije. Gore navedeni kontakt služi nama da vam predstavimo sve ključne detalje pozicije kao i glavnu funkciju i strukturu posla na mjestu za koje ste aplicirali. Nakon ovog razgovora dobijete jasniju sliku o tome što se očekuje od kandidata na ciljanoj poziciji, te koje su ključne odgovornosti i izazovi posla, kao i određene informacije o samom projektu koji kompanija pokreće. Od kandidata očekujemo da nam kroz razgovor predstave svoja dosadašnja poslovna iskustva, obrazovna postignuća i kvalifikacije, kao i svoje profesionalne ambicije, kako bismo mi dobili sliku o njegovim dosadašnjim poslovnim postignućima, potrebama i vrijednostima. Procjena konačne kompetencija kandidata za pozicije na koje se prijavio provodi se u sljedećem krugu postupka kroz daljnji krug razgovora i kroz primjenu standardnih on-line alata.

Lokacija: Bihać, Zenica, Tuzla, Mostar, Sarajevo (Rad iz firme)

Broj izvršilaca: 5

Datum objave: 06.12.2022.

Trajanje oglasa: 13 dana (ističe 19.12.2022.)

IZVOR: mojposao.ba