Javni pozivi

Do kraja mjeseca traju prijave za Coca-Colin program za mlade talente

Ako si nadomak diplome ili je već imaš, a trenutno si u potrazi za radnim mjestom na kojem ćeš moći unaprijediti svoje vještine, stalno učiti nove stvari i raditi s najboljim stručnjacima – onda je program Graduate Trainee pravo rješenje za tebe.

Riječ je o programu koji provodi Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, a koji mladima na početku karijere pruža mogućnost stjecanja poslovnog iskustva u međunarodnoj kompaniji koja posluje na 29 tržišta na tri kontinenta te svojim proizvodima opskrbljuje više od 715 milijuna kupaca.

Polaznici će imati priliku napraviti svoje prve profesionalne korake uz pripravnički program koji im tijekom jednogodišnjeg razdoblja omogućava optimalnu kombinaciju učenja o procesima u kompaniji, rada na terenu s našim kupcima te mentorstva naših najboljih stručnjaka.

Romina Ivančić Maćešić, direktorica Odjela za ljudske potencijale u
Coca-Coli HBC Adria

“Ovo jedinstveno pripravničko iskustvo mladim stručnjacima i diplomantima omogućuje stjecanje prvih relevantnih iskustava u poslovanju, radu s kupcima i našim jedinstvenim 24/7 portfoliom proizvoda za svako doba dana i priliku. Program usavršavanja Graduate Trainee traje jednu godinu i namijenjen je onima koji su spremni učiti, postizati rezultate i pružati vrhunsku uslugu našim kupcima, a prije svega – motivirani su postizati izvrsnost u svemu što rade. Glavna je misao vodilja programa da mladi talenti, koji postanu dio našega tima, rade u okruženju u kojemu mogu u potpunosti pokazati i razviti svoj potencijal – i to uz podršku vodstva, mentora i kolega. Graduate Trainee prilika je za proaktivno upravljanje vlastitim razvojem jer će prilika za učenje biti na svakom koraku. Mladi će imati podršku u razvoju na sistematičan, ali i neformalan način. Također, imat će priliku za konkretan doprinos poslovanju putem prijedloga za optimizaciju poslovanja, radom na konkretnim projektima i odjelima. Najbolji među njima će na kraju programa imati priliku dalje razvijati svoju karijeru u Coca-Coli HBC”, istaknula je Romina Ivančić Maćešić, direktorica Odjela za ljudske potencijale u Coca-Coli HBC Adria.

Program za one koji su posvećeni rezultatima

Na konkurs se mogu prijaviti osobe koje su nedavno završile fakultet te nemaju više od dvije godine radnog staža ili one koje su na završnoj godini studiranja. Traže se stručnjaci iz svih područja: prodaje, marketinga, korporativnih poslova i održivosti, proizvodnje, poslovne podrške u opskrbnome lancu, finansija i digitalne tehnologije.

Svi zainteresirani koji zadovoljavaju navedene uvjete, trebaju proći nekoliko krugova testiranja kako bi postali pripravnici u jednoj od najcjenjenijih svjetskih kompanija.

Odabrani kandidati provest će dio Coca-Colinog pripravničkog programa na terenu s Odjelom za prodaju kako bi se upoznali s temeljnom djelatnošću za kompaniju, a zatim slijedi rad u odabranom odjelu. Posao je dinamičan, ne postoje dva istovjetna dana, a od pripravnika se očekuje da vrlo brzo preuzmu odgovornost i doprinesu u vođenju važnih projekata za kompaniju. Od odabranih sudionika programa očekuje se spremnost na rad i učenje, a zauzvrat će dobiti cjelokupno iskustvo rada u kompaniji koja je prepoznata kao lider u sektoru robe široke potrošnje (FMCG) kad je u pitanju izvršavanje projekata i orijentacija prema kupcima. Tajna uspjeha Coca-Cole HBC je posvećenost rezultatima, a detalji itekako čine razliku. Upravo je zato program Gradute Trainee namijenjen onima koji žele puno toga naučiti i na taj način razviti svoje talente.

Pripravnički je program ujedno i prvi korak kojime mladi mogu ostvariti dugoročnu karijeru u međunarodnoj kompaniji koja je usmjerena na razvoj talenata svojih zaposlenika kako bi oni bili prepoznati kao vrhunski stručnjaci u svom poslu. Također, motiv više za sudjelovanje u ovom programu je i činjenica da se 75 % radnih mjesta popunjavainternim promoviranjem.

Prijave su moguće do 31. oktobra/listopada na poveznici na kojoj možete pronaći i više informacija o samome programu, a početak pripravništva predviđen je od januara/siječnja 2023. godine.

izvor: hocu.ba